Vitor Pereira: Türk antrenörlere saygı duyuyorum. Ben buraya şampiyon olmaya geldim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası kampının son gününde değerlendirmelerde bulundu. Portekizli teknik adam, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yaptıkları Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Çalıştığı her takımda oyunu domine eden bir ekip oluşturmaya çalıştığını ve burada da hücum futboluyla şampiyon olmak istediğini dile getiren Pereira, "Her zaman çalıştığım bütün takımlarda ofansif, topa sahip olan, oyunu domine eden takım kurmaya çalışırım. Oyunu domine eden, çok fazla gol atan ama aynı zamanda da iyi savunma yapan takımlar kurmaya çalışırım. Rakibin üretmeye çalıştığı şartları engellemeye çalışan bir takım oluştururum. Sahadaki oyuncularımın savaşmasını isterim. Kuvvetli bir takım ancak bu şekil olur. O dönem öyle bir takım vardı ama Beşiktaş şampiyon oldu. Biz de çok kuvvetliydik ama onlar süreci daha iyi yürüttü. Sezon boyunca, kıyasıya yarış sırasında yaşananları da zaten hepimiz biliyoruz. Bu sefer ondan daha güçlü bir takım kurmaya çalışacağız. Fenerbahçe hocası buraya geldiği zaman hedefin şampiyonluk olduğunu bilir. İkincilik ya da üçüncülüğe gelemez. Taraftarın desteğiyle şampiyonluğa ulaşacak bir takım oluşturacağız." diye konuştu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...