Devler Ligi'nde son 16'nın son bileti Villarreal'in oldu... İspanyol ekibi Atalanta'yı deplasmanda 3 golle devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grupların 6. ve son haftası, kötü hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenen Atalanta-Villarreal maçıyla sona erdi. UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Villarreal, deplasmanda Atalanta'yı 3-2 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 biletini alan son takım Villarreal oldu... Teknik direktör Unai Emery yönetiminde geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan İspanyol ekibi, erteleme maçında Atalanta'yı deplasmanda 2-3 mağlup etti.

Villarreal, deplasmanda rakibini 3. ve 51. dakikalarda Arnaut Danjuma, 42. dakikada Etienne Capoue'nun golleriyle devirdi. Atalanta'da ise 71. dakikada Ruslan Malinovskyi ve 80. dakikada Duvan Zapata ağları sarstı.

Bu sonuçla Villarreal, 10 puanla F Grubu'nu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. Atalanta ise grup 3. olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

Grubunu lider tamamlayan Ajax, Bayern Münih, Juventus, Liverpool, Lille, Manchester City, Manchester United ve Real Madrid, son 16 turu kuralarına seribaşı olarak katılacak.

Grup ikincileri Atletico Madrid, Benfica, Chelsea, Inter, Paris Saint-Germain, Salzburg, Sporting Lizbon ve Villarreal ise son 16 turunda mücadele edecek diğer takımlar olacak.

Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu Adana'da ceza kesilince kendini kaybetti! İşte o korkunç saldırı!
Sonraki Haber