Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi prim ve cezalar başta olmak üzere vatandaşın birikmiş borçları siliniyor

Tarihin en kapsamlı borç barışı için süreç başladı. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın açıkladığı yasa tasarısı Meclis gündemine geldi. Yürürlük maddeleriyle birlikte toplam 24 maddeden oluşan tasarı milyonlarca vatandaşın kamuya olan tüm borçlarını tasfiye etmesini sağlayacak. Vergi prim ve cezalar başta olmak üzere vatandaşın birikmiş borçları silinirken, faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90'a varan indirim uygulanacak. İşte detaylar...

Borcu olan milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Vergi prim ve cezalar başta olmak üzere vatandaşın birikmiş borçları siliniyor. Faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90'a varan indirim uygulanırken taksit imkanı da sunuluyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!