Venezia evinde AS Roma'ya 3-2 mağlup etti, Mourinho zirvenin 15 puan gerisinde

Serie A'da sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve ilk 3 maçını kazanan Jose Mourinho'lu AS Roma, Venezia deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Ligdeki 5 dış saha maçının 4'ünü kazanan ve hiç "büyük maç" kazanamayan başkent ekibi daha 12 haftada zirvenin 15 puan gerisine düştü.

Serie A'nın 12. haftasında AS Roma'yı ağırlayan Venezia, 3-2'lik skorla sezonun 3. galibiyetine imza attı. Serie A'ya bu sezon yükselen Venedik ekibi ilk yarısını 1-2 geride tamamladığı maçı kazanmayı bildi.

Teknik direktör Paolo Zanetti yönetimindeki Venezia, henüz 3. dakikada Mattia Caldara'nın golüyle 1-0 öne geçti. Başkent ekibi 43'te Eldor Shomurodov'la skora dengeyi getirdi: 1-1. Özbek golcüye asisti yapan İngiliz santrfor Tammy Abaraham 45'te bu kez kendi attı ve Roma soyunma odasına 1-2 önde girdi.

Gondolcular 65'te Aramu'nun penaltı golüyle 2-2'yi buldu. 74'te savunmanın arkasına sarkan Nijeryalı golcü Okereke karşı karşıya pozisyonda golü attı ve 3-2'lik galibiyeti getirdi. Venezia, bu yaz transfere 124 milyon euro harcayan ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki başkent ekibine 74 dakikada attığı 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

MOURİNHO İYİ BAŞLAMIŞTI AMA...

Hafta içi UEFA Konferans Ligi'nin Bodo/Glimt takımıyla evinde 2-2 berabere kalan AS Roma, Norveç ekibine deplasmanda 6-1 mağlup olduğu maçı unutturamamıştı. Milli araya moralli girmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Verona, Lazio ve Juventus deplasmanlarından sonra dış sahada oynadığı 5. maçta 4. yenilgisini aldı.

Serie A'da sezona 3'te 3'le başlayan ve Trabzonspor'u Avrupa'dan eden Jose Mourinho, bu yenilgiyle 19 puanda kaldı ve zirvenin 15 puan gerisinde kaldı. Venezia ise puanını 12 yaptı.

20 yerinden bıçakladılar aracıyla ara sokağa bırakıp kaçtılar G.O.R.A. devam filmi ile geliyor... İşte Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntüler
Sonraki Haber