VEDAŞ kaliteli hizmet için durmaksızın çalışıyor

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlayabilmek için gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor.

Hizmet kalitesini ve tüketici memnuniyetini sürekli artırmak için hizmet bölgelerinin tamamında yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; "Tüketicilerimizden gelen talepler ve dijital ortamdan aldığımız sistem raporları doğrultusunda bakım ve onarım çalışmalarımızın planlamasını yapıyoruz. Hizmet bölgemizin tamamında şebekemizi daha da güçlendirerek tüketicilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için merkezden sınırın sıfır noktasına kadar her noktada çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!