Ve Galatasaray pimi çekti! 63 milyon euroluk golcü patlamaya hazır...

Forvet transferi için girişimlerini hızla sürdüren Galatasaray, rotayı tekrar Sırp golcüye çevirdi. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan 25 yaşındaki deneyimli forvet için bir görüşme yapılacak.

Süper Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele edecek olmasından dolayı kısa süre içerisinde sezonu açmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da öncelikli şekilde bir golcü transferi yapılması bekleniyor. Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesi, Bafetimbi Gomis'in ayrılığı, Mostafa Mohamed'in Nantes tarafından kadroya katılması sonrası Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde hücum hattında santrfor olarak görev alabilecek tek isim Barış Alper Yılmaz.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri