Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde döviz bürolarına akın etti! Satan satana...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Kabine Toplantısı ardından yeni ekonomi tedbirlerini açıklaması ile birlikte döviz kurlarında sert düşüş yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövize endeksli mevduat hesabı müjdesi ile birlikte vatandaşlar 1 milyar dolar bozdurdu. Bu sabah ise dolar bozdurmak isteyen vatandaşlar döviz bürolarına akın etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenerek yeni ekonomi tedbirlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 TL'yi aşan dolar kuruna karşı alınan yeni önlemi açıkladı. Dövize endeksli mevduat hesabı müjdesinin ardından bu sabah saatlerinde dolar 12 TL'nin altını görürken, döviz büroları açılmadan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"