Van'da risk haritası yeşilden maviye döndü

Koronavirüs vaka sayısında alarm veren illerden biri olan Van'da yoğunluk haritası yeşilden maviye döndü. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “Hastanelerde yatan hasta sayımız ikili rakamlara kadar düştü” dedi.

Sağlık Bakanlığının 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında Van’daki korona virüs tablosu yeni kısıtlamalarla birlikte geçtiğimiz günlerde kırmızıdan yeşile dönerken, seyrin olumlu devam etmesiyle bu kez risk haritası maviye boyandı. Bakanlığın riskli bölgeleri gösteren haritasında hasta sayısının ve yayılımının azaldığı dikkat çekerken, il merkezindeki yeşil nokta sayısının da azaldığı görüldü. Korona virüs yayılımını ve riskli bölgelerini gösteren uygulamada özellikle kent merkezi daha önceki döneme göre artan yoğunlukların azaldığı görüldü.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!