Vakıfbank’tan 2. El konut satışı! 13 bin TL peşinat, aylık 1.642 TL taksitle hemen satış

Bankalardan satılık gayrimenkuller için beklenen kasım ayı güncellemesi geldi. Vakıfbank satılık gayrimenkuller için, Kasım ayına özel fiyat tarifesi ile 13 bin TL peşinat ile aylık 1642 TL’ye 2+1 ev sahibi olma imkanı sunuyor. İşte detaylar…

Vakıfbank’tan 13 bin TL peşinat ile ev sahibi olma imkanı. 

TÜİK tarafından açıklanan son konut satış istatistikleri raporuna göre satış rakamları düşmeye devam etse de ev fiyatlarında yaşanan yükseliş ise tüm hızı ile sürüyor. Enflasyon ve döviz kurunda yaşanan yükselişe bağlı olarak talep düşse bile konut fiyatlarında yükselişin süreceğini öngören ekonomistler düşüş için talebin azalmasının tek başına yeterli olmayacağını ifade ediyor. 

Yükselen ev fiyatları dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını zorlaştırırken hükümet tarafından alınan önlemler kapsamında TOKİ tarafından 81 il genelinde 250 bin sosyal konut inşa edilmesine karar verilmişti. Satışa sunulan 250 bin konuta 5 milyon kişi başvuru yaparken konutlar için Ekim ayı itibari ile son başvuru tarihi dolarken kura çekimleri başlamıştı. TOKİ başvurusu yapamayan, başvurusu kabul edilmeyen ya da kurada adı çıkmayanlar için bankadan satılık konutlar ise uygun fiyatları ile en uygun alternatif oldu. 

TOKİ’NİN GÖRDÜĞÜ BÜYÜK İLGİ, BANKALARI HAREKETE GEÇİRDİ

TOKİ'nin gördüğü büyük ilgi bankaları da harekete geçirirken bankadan satılık gayrimenkuller için beklenen Kasım ayı güncellemesi geldi. Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller içinde Kasım ayına özel fiyat tarifesi yeniden belirlenirken bankanın mülkiyetine geçen çok sayıda taşınmaz için uygun fiyatlı satışlar başladı. 

25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe!
Sonraki Haber