Vaiz Mehmet Cafer Varol sosyal medyada linçe uğrayan babasını savundu

Vaiz Mehmet Cafer Varol, sosyal medyada hakaretlere maruz kalarak linç edilen babasını savunarak, "Babam ne korona ile alakalı böyle bir açıklamada bulundu ne de Covid-19 hastası. İki yalan birden. Ancak aşağılık mahluklar bu resmi paylaştı." isyan etti.

Vaiz Mehmet Cafer Varol, sosyal medyada babasının fotoğrafı ile "Corana Allahın ahlaksızlığa öfkesidir diyen imam corona tanısı ile hastaneye kaldırıldı" şeklindeki paylaşıma ilişkin açıklama yaptı.

"AŞAĞILIK MAHLUKLAR"

Fotoğraftaki kişinin babası olduğunu kabul eden Varol, babasının hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadığını belirterek, "Fotodaki şahıs benim babam. İkinci foto kendisine ait başka bir foto. Babam ne corona ile alakalı böyle bir açıklamada bulundu ne de covid 19 hastası. Iki yalan birden. Ancak aşağılık mahluklar bu resmi paylaştı. Yüzlerce küfür ve hakarete maruz kaldı." diyerek isyan etti.

Varol açıklamasını #SosyalMedyaYasasıCıksın etiketini ekleyerek bitirdi.

Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme! Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi...
Sonraki Haber