Uzman isim tarih verip duyurdu: Maske zorunluluğu kalkacak!

Koronavirüs ile mücadele sürecinde aşı çalışmaları hızla devam ederken uzmanlardan maske takma zorunluluğu konusunda önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'dan sonra Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı da maske zorunluluğunun ne zaman kalkacağı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşme sürecine girerken maskelerin ne zaman hayatımızdan çıkacağı ile ilgili Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'dan sonra Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı da tarih vererek önemli açıklamalarda bulundu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı