Uzman çavuş önce sevgilisini sonra da kendisini vurdu!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde iddiaya göre bir uzman çavuş, kız arkadaşını vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti. Soruşturma çok yönlü devam edecek.

This browser does not support the video element.

Edinilen Bilgeye göre, HataySamandağ'da uzman çavuş olarak görev yapan D.E.O, iddiaya göre, Atatürk Mahallesi'nde kız arkadaşı D.A.'ın evinde tabanca ile vurdu.

SONRA DA KENDİNİ VURDU

Uzman çavuş daha sonra aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren polisler D.E.O. ve D.A.'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayın meydana geldiği evde Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı. İncelemenin ardından iki kişinin cansız bedeni Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ DEVAM EDECEK

Meydana gelen olayın nedeninin ortaya çıkması için başlatılan soruşturmanın çok yönlü devam ettiği öğrenildi.

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...