"Uzlaşı kapısının aralandığını hissettim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say'ın Ankara'da verdiği Truva Sonatı konserine katılmıştı. Erdoğan ile samimi görüntüler yaşayan Fazıl Say, konser sonrası yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi: Uzlaşı kapısının aralandığını hissettim.

Müzisyen Fazıl Say, 18 Ocak’ta yeni sanat eseri Truva Sonatı’nı Congresium’da sergiledi. Say, daha önce konsere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet etmişti. Erdoğan’ın konsere katılıp katılmayacağı merak konusuydu. Konser günü Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte en ön sırada Say’ı dinlemek için yerini aldı. Dinletinin ardından da ayakta alkışladığı Say’ı tebrik etti. Bu olay üzerine kimileri konserine Erdoğan’ı davet eden Say’ı eleştirdi, kimileri ise artan kutuplaşmanın bir nebze de olsa dinmesi adına ortaya çıkan tabloyu övdü. 


Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!