Uyuyan hücreler ve finansörler deşifre oldu

Diyarbakır'da bundan 2 ay önce yapılan hava operasyonunda PKK'nın Amed Eyaleti Özel Güç Sorumlusu Doktor Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı ve 3 koruması öldürüldü. Aydınlı'nın üzerinde ve barındığı mağarada yapılan aramada örgütün 20 yıllık arşivi bulundu. Şifresi kırılan dijital arşivde kamu kurumlarının krokileri, üst düzey bürokratların isimleri, örgüte lojistik ve eleman temin eden işbirlikçiler, gizli hücreler, finansörler deşifre oldu. Ardından da operasyon için düğmeye basıldı.

Sabah'tan Özgör Cebe'nin haberine göre, Lice İlçesinin Yalımlı Köyü Horsel Mezrasında 3 Ekim günü insansız hava aracıyla tespit edilen dört teröriste yönelik aynı gün F-16'lar nokta hava harekatı gerçekleştirdi. Operasyonda biri kırmızı listede olan toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin bulundukları mağara ve üzerlerinden çıkan ve şifresi kırılan dijital meteryallerin içinden PKK'nın 20 yıllık arşivi bulundu. Terör örgütüne ait flaş belleğin içerisindeki arşivde daha önce yapılan saldırı ve eylemler ile bundan sonra planlanan saldırı ve hedefteki kişi ve binalarla ilgili çok çarpıcı bilgiler ortaya çıkartıldı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları