Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın test sonucu açıklandı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte katıldıkları partide gizlice çekilen görüntüleri gündem olmuştu. Özel bir partiye katılan Şeyma Subaşı'na sevgilisinin uyuşturucu içirdiği iddia edilmişti. Partideki görüntüleri ifşa olan Subaşı'nın avukatı Emek Emre'den konu ile ilgili açıklama geldi. Emre, Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda yaptırdığı testin sonuçlarını yayınladı.

Kızı Melisa Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerine bir dargın bir barışık devam eden ikili son olarak yeniden bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştığını ilan eden Subaşı'nın katıldığı partideki görüntüleri ifşa oldu.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?