Uygun fiyatlı işyeri için bu ilanlara mutlaka göz atın! Sadece 50 bin TL teminat

İcradan satışlar gerçekleştirmeye devam eden Vakıfbank, üç yeni işyerini Ankara’dan satışa koydu. Emsallerinden uyguna satışa çıkan işyerlerinin teminat bedelleri ise oldukça uygun tutuldu.

Vatandaşların ilgi duyduğu icralık gayrimenkul satışlarında pek çok bankanın icradan satışa çıkardığı gayrimenkul ilanları merak ile takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda çok yakından takip edilen bankalardan biri olan Vakıfbank, satışa yeni gayrimenkuller koymayı da sürdürdü. Son olarak Ankara’dan yeni satışlar gerçekleştireceğini duyuran Vakıfbank, e-İhale ile satılacak üç işyeri için ilan yayınladı.

Kendi resmi sitesi üzerinden ulaşabilecek olan gayrimenkul satışlarını sürdüren Vakıfbank, Ankara’dan üç yeni işyerini satışa çıkardığını açıkladı. Satışları e-İhale ile gerçekleşecek olan işyerlerinin satış bedelleri emsallerinin altındayken; ihale teminat bedelleri ise oldukça uygun tutuldu. Vakıfbank, söz konusu taşınmazlara ilişkin detaylı bir şekilde bilgi de verdi.

VAKIFBANK, İKİ DÜKKANA TEK FİYAT İSTEDİ

Ankara’dan satışa çıkardığı iki işyeri için tek bir ilan yayınlayan Vakıfbank, Ankara ilinin Sincan ilçesinin Tandoğan mevkiinde bulunan iki dükkanı tek bir fiyat üzerinden satacağını duyurdu. Dükkanların toplam kullanım alanını 138 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, bu taşınmazın ihale teminat bedelinin 50 bin TL olarak belirledi. Aynı zamana ihale başlangıç bedelini de emsallerinin altında tutan Vakıfbank, yapının 1 milyon TL’den ihaleye açıldığını ilan etti. Vakıfbank’ın yapıya ilişkin yayınladığı ilanda ise şu detaylar yer aldı:

“Satışa konu olan taşınmazlar 5 ve 6 nolu bağımsız bölümlerdeki taşınmazlardır. Mahallinde yapılan ölçümlerde 5 nolu bağımsız bölüm brüt 61 metrekare, 6 nolu bağımsız bölüm 77 metrekare alana sahiptir. Taşınmazlar mahallinde ara bölme duvarında kapı açılmış olup birlikte kullanılmaktadır. Yapı kullanım izin belgesi bulunmaktadır.”

VAKIFBANK, BAŞKA BİR DÜKKAN DAHA SATIŞA KOYDU

Vakıfbank’ın satışa koyduğu bir başka dükkan da Ankara’dan satışa çıktı. Ankara’nın Keçiören ilçesinin Şehit Kubilay Mahallesi’nde yer alan dükkanın 80 metrekare genişliğe sahip olduğu öğrenildi. İçerisinde tuvaletin de olduğu bilinen dükkanın kuzey ve batı cephesi olduğunu belirten Vakıfbank, bu dükkanın ihalesinin teminatı olarak 45 bin TL istedi. Vakıfbank’ın dükkan için istediği ihale başlangıç bedeli ise 900 bin TL oldu.

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem'in yaptıkları aileyi karıştırdı!
Sonraki Haber