Üvey anne dehşeti! Küçük çocuğu yaktı, işkence ederek öldürdü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 yıl önce ölü bulunan Suriyeli Muhammet Hüseyin'in (9) yakılıp, işkence ile öldürüldüğünün belirlenmesinin ardından daha önce tahliye edilen üvey anne Emine Hayyum (44) hakkında 2 Eylül 2021'de yakalama kararı çıkartıldı. Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan Hayyum, 375 gündür aranıyor.

Olay, 11 Şubat 2020'de Eşref Dinçer Mahallesi'nde meydana geldi. Polis, komşuların bir evden bağrışma sesleri geldiğine dair ihbar aldı. İhbarla eve giden ekipler, ailesiyle birlikte yaşayan Suriyeli Muhammet Hüseyin'i ölü buldu. İlk incelemede çocuğun vücudunda kesik, darp ve yanık izlerine rastlandı. Babası, üvey annesi ve 3 kardeşiyle birlikte oturan ve işkence yapılarak öldürüldüğü değerlendirilen Muhammet Hüseyin'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada küçük çocuğun cansız bedeninden alınan parçalar, İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'ne gönderildi. Muhammet'in ablası H.H.'nin de sırtında yanık olduğu tespit edildi. H.H. de Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı