Usta senarist Safa Önal'a veda! Atlas 1948 Sineması'nda tören düzenlendi

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, geçtiğimiz pazar günü 92 yaşında yaşamını yitirdi. Önal için Atlas 1948 Sineması’nda tören düzenlendi. Önal'a veda için düzenlenen törene Hülya Koçyiğit ve Kerem Alışık katıldı. Usta senaristin oğlu Umut Önal, babasının yoğun bakım sürecindeki anları anlattı ve '''Benim oğlun Umut' kelimelerini duyunca gözlerini açtı'' dedi.

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren senarist Safa Önal, tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybetti. ‘Vesikalı Yarim’, ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’, ‘Ah Güzel İstanbul’, ‘Ah Müjgan Ah’, ‘Dila Hanım’, ‘Tatar Ramazan’, ‘Tatlı Nigar’, ‘Doktor Civanım’ gibi pek çok filmin senaryosunu yazan Önal için Beyoğlu’ndaki Atlas 1948 Sineması’nda tören düzenlendi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!