Usta sanatçı Hülya Koçyiğit Diyarbakır anneleriyle nöbet tuttu!

Diyarbakır’da 1627 gündür evlat nöbeti tutan 375 aileyi ziyaret eden sanatçı Hülya Koçyiğit, Türkiye’nin en önemli sorununun 40 yıldır terör olduğunu söyledi. Koçyiğit, “İnşallah rabbim ülkemizi bu terör belasından bir an evvel kurtarır. Elbette ki anne yüreğim Diyarbakır anneleri için sızlarken, şehit annelerimiz için de yanıyor. Cumartesi anneleri diyoruz. Onlar da evlat yitirmiş anneler. Onlara da saygı duyuyorum” dedi.

Terör örgütü PKK tarafından çocukları kaçırılan aileler, 3 Eylül 2019'da Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetine başladı. 375 ailenin 1627 gündür sürdürdüğü eylemde bugüne kadar 50 aile çocuklarına kavuştu. 

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?