Usta oyuncu Serdar Gökhan, Burak Özçivit'e ateş püskürdü: "Kulağımın kılı kadar değeri yok"

14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katılan usta oyuncu Serdar Gökhan, törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemeyen Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'a sinirlenince sahneyi terk etmişti. Tv8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Serdar Gökhan, Burak Özçivit hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu: "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok"

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda boy gösteren 76 yaşındaki oyuncu Serdar Gökhan, Özbekistan'da düzenlenen 14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katıldı. Festivale katılan Türk oyuncular arasında Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit de yer aldı. Serdar Gökhan festival sırasındaki yaptığı konuşma ile herkesi şaşırttı.


TAŞKENT FİLM FESTİVALİ'NDE TÜRK OYUNCULAR ARASINDA KRİZ ÇIKTI  


14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'e hayranları büyük ilgi gösterdi. Festivalde Nurgül Yeşilçay'a ayrıcalık gösterilince ve Burak Özçivit etkinliğe geç kalınca Serdar Gökhan sinirlendi. Yeşilçam'ın emektar ismi Serdar Gökhan sahneye çıkıp isyan etti: ''Bazı sanatçı arkadaşlarımız bizden ayrı değerlendiriliyor. Kendilerini başka dünyada gören bazı sanatçı arkadaşlarımız var. Nurgül Hanım kusura bakmasın. Sizden ricam sanatçıya görünüşüyle bakmayın. Karakteriyle kazanır sanatçı. Anlatabiliyor muyum? Teşekkür ederim. Kusura bakmayın, biz salonu terk ediyoruz.''

'BURAK ÖZÇİVİT'İ KISKANDI İDDİASINA YANIT

Yaptığı konuşma nedeniyle sosyal medyada 'Serdar Gökhan, Burak Özçivit'i kıskandı, olay çıkardı' şeklinde yayılan haberler sonrası sinirlerine hakim olamayan Serdar Gökhan, Burak Özçivit'e ateş püskürdü. Tv8 ekranlarında yaynlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Gökhan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.


İşte Serdar Gökhan'ın açıklamalarından satır başları...

Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin Kültür Bakanlığı olarak Türkiye’yi temsilen Taşkent Film Festivali’ne Özbekistan’a gittik. Bizleri sahneye davet ettiler, aşağı yukarı 12 oyuncu arkadaş vardı. İki sandalye boş kaldı. Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit’in oturması için kulisten ‘Ben gelmem, ben çıkmam’ sesleri duyduk. Üzüldük.


''BURAK ÖZÇİVİT'İN KISKANILACAK NEYİ VAR''

Beş kuruş menfaat gözetmeksizin, vatanımızı tanıtmak için gittik. Bu arkadaşların niyetlerini anlayamadık, moralimiz bozuldu bütün oyuncular olarak. Sonra laflar üretildi, ben kıskanıyormuşum... Ben onun neyini kıskanayım. Kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok. 58 yıldır bu meslekte halkımın istekleri doğrultusunda, onlara yanlış mesaj vermeden önlerinde eğildik. Kalkıp da bir iki kişi benim adımı kullanarak ‘kıskanıyor mu’ derse neyini kıskanıyorum. Kıskanılacak neleri var da kıskanacağım.


''İKİ KAŞ ÇATMAKLA OYUNCU OLUNMUYOR''

Nurgül Yeşilçay için bir şey demiyorum ama o erkek arkadaş için söylüyorum önce okulda oyunculuk öğrensin de sahneye çıksın. İki kaş çatmakla oyuncu olunmuyor. Bizim Kültür Bakanlığımız vasıtasıyla gitmiş olduğumuz organizasyonda yanımıza gelip oturma tenezzühünde bulunmadılar. İçeriden duyuyorum sesleri; oturduğumuz yer kulisin önü ‘ben çıkmam’ diye bağıran bir ses duyuyorum erkek sesi... Burak’tan başka kim olacak bir o vardı arkada.

''O ARKADAŞ PARA ALMADAN ADIM ATMAZMIŞ''

Siz Türkiye’de tarihi bir filmde oynuyorsunuz, Türklüğü temsil ediyorsunuz. Bir Türk ülkesine koşa koşa gitmeniz gerekirken para karşılığı gidiyorsunuz. Bu nasıl Türklüktür. Tam para aldı mı bilemiyorum ama o arkadaş para almadan adım atmazmış. Biz arkadaşlarla hiçbir menfaat gözetmeden oradaydık. Ben onların geleceğini bilseydim bazı şartlar koyabilirdim. Hepimiz aynı ülkenin insanıyız, oyuncularıyız.

''O TİPLERLE İŞİM OLMAZ''

Aramızda daha önce hiçbir şey yaşanmadı. O tiplerle de işim olmaz. Belki yapımcı firmaya bir ikili eleştirim olmuş olabilir o da ona alınmış olabilir. Ben sanatçıyım filmi eleştirmekte de özgürüm. Burak Özçivit’i tanımam bir kere Diriliş projesinde Mehmet Bey’in odasında gördüm o kadar.

Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisseleri Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme! Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin büyük değişimi! O kareleri olay oldu...
Sonraki Haber