Çekirdek yemek yasaklandı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ilçenin çeşitli noktalarında çekirdek yemenin yasaklandığını açıkladı. Türkmen, ''Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu.'' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Üsküdar Belediyesi'nden sahillerde çekirdek keyfi yapan vatandaşlara kötü haber geldi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Harem'den Küçüksu'ya kadar Üsküdar Sahil Hattı'nda çekirdek yemenin yasaklandığını bildirdi.

Türkmen paylaşımında, ''Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu bu;

Harem’den Küçüksu’ya kadar, Üsküdar Sahil Hattı’nda çekirdek yemek artık yasak. Bu konuda sizlerden anlayış ve işbirliği bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

CEZALAR ENGELLİ HİZMETLERİ FONUNA AKTARILACAK

Öte yandan Türkmen, çekirdek yasağına uymayanlara kesilecek cezaların engelli hizmetleri için oluşturulan fona aktarılacağını açıkladı.

Özgür Özel: Yurt dışına gitmeden Dışişleri'nden brifing almam lazım Türk halkına "Yahudi düşmanı" diyen Yılmaz Özdil'e sert tepki Tansiyon bir anda yükseldi! Canlı yayını kestiler... SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir"