Uşak'ta kargo firmasına ait iş yerinde yangın çıktı

Uşak’taki bir kargo firmasında henüz bilinmeyen sebeple meydana gelen yangında vatandaşların sabırla beklediği bütün kargola küle döndü. Kısa sürede alevlere teslim olan kargo şirketindeki olay sonrası soruşturma başlatıldı.

This browser does not support the video element.

Uşak’ta alevlere teslim olan bir kargo şirketinde bulunan bütün kargolar kül oldu. Uşak Merkez’de Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde faaliyet gösteren bir kargo şubesinde, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.



İş yeri kapalıyken çıkan yangında kısa sürede binadan dumanlar yükseldi. Yükselen duman ve alevleri fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.


YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, KARGOLAR KÜL OLDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. İş yerinde çıkan yangın, ekiplerin titiz müdahalesi sonucu söndürülürken vatandaşların sabırla beklediği kargolar ise alevlere teslim olarak kül oldu. Çıkan yangınla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.





(İHA)

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...