Ürünü üreten çiftçi değil, satan market kazandı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi. Birçok ürünün tarladaki satış fiyatıyla marketteki satış fiyatı arasında fiyat farkının yüzde yüzü geçtiğini ifade eden Bayraktar, ürünlerdeki fiyat değişimlerinin sebebinin talepteki azalış veya artış olduğunu söyledi.

Sofrada yediğimiz birçok ürünün tarladaki satış fiyatı ile marketteki satış fiyatı arasındaki fiyat farkının ne kadar olduğunu biliyor musunuz? Meyveden sebzeye kadar birçok ürünün tarladan çıkıp soframıza gelene kadar ki süreçte fiyatının katlanarak artması vatandaşların cebini yakıyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ürünlerin üreticideki satış fiyatı ile marketteki satış fiyatları arasındaki farkı değerlendirdi. İşte Bayraktar'ın o açıklamaları...

Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Günlük burç yorumları 23 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? A101'e ucuza Tiny House geliyor! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! 23 Nisan mesajları!