Uraz Kaygılaroğlu'ndan kazada yaralanan Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin sağlık durumu hakkında açıklama

"Baş Belası" isimli tiyatro oyunu sonrası dönüş yolunda trafik kazası geçiren ekipten Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmiş, oyuncu Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un aralarında bulunduğu 9 kişi ise yaralanmıştı. Uraz Kaygılaroğlu yayınladığı bir video ile eski eşin Melis İşiten, meslektaşı Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kaygılaroğlu, kazada yaralanan Sergen Deveci'nin durumunun ağır olduğunu açıkladı.

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Amasya-Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı köyü mevkiinde Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 URAZ KAYGILAROĞLU: ''SERGEN DEVECİ'NİN DURUMU BİRAZ DAHA AĞIR''

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu feci kazanın ardından eski eşi Melis İşiten ile iletişimde olduklarını söyledi. Uraz Kaygılaroğlu kazada yaralanan Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Melis İşiten'in 2014–2019 yılları arasında evli olduğu eski eşi ve kızı Ada Kaygılaroğlu'nun babası Uraz Kaygılaroğlu, Instagram'dan yaptığı açıklamada "Merhabalar arkadaşlar. Yaşanan trafik kazasından beri Melis'le irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Tabii siz de mesajlar atmışsınız 'iyi mi, nasıl?' diye... Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi. Değerlerinde bir sorun yok. Hiçbir hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun iyi. Aynı şekilde ufak tefek yaraları var. Ama o da iyi. Sergen'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar. Sağ olun" dedi.


HASTANEDEN SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Hastaneden alınan bilgiye göre; Kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor.

Oyuncu Sergen Deveci'nin kazadan saatler önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Ekip arkadaşlarına teşekkür eden Deveci'nin paylaşımında eğlenceli anlar yer alıyor. 

BEGÜM ÖNER: ''SERGEN DE İYİ OLACAK''


Öte yandan, Begüm Öner de kazada yaralanan oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ve diğer yolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 'İyi olacağız' diyen Öner, dostlarına da teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Öner konuşmakta güçlük çekti. Mesaj atanlara teşekkür eden ünlü oyuncu, “Herkese çok teşekkür ediyoruz, merak ediyorsunuz biliyoruz. Ceyhun iyi, Melis iyi, Sergen de iyi olacak. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var maalesef… Diğer yaralı arkadaşlarımız da iyiye gidiyor. Olabildiğince hafif hasarla atlatmaya çalışacağız. İyi olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Meclis'te 'Kobani' tartışması yaşandı
Sonraki Haber