Ünlü sunucu Nursel Ergin yuva yıktı!

Acun Ilıcalı'nın en popüler yarışmasından biri olan Var Mısın Yok Musun'da yarışan yarışmacı Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın katıldığı yarışmayla ünlenen ve şimdi Kanal D'de yemek programı sunan 37 yaşındaki Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Murat Akyer ile dünyaevine girmeye hazırlanan Nursel Ergin Instagram hesabından düğün hazırlığına ait fotoğraf paylaştı. Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor ama ortaya atılan büyük bir iddia var. Gelin hep birlikte hem Nursel Ergin'in evleneceği kişi Murat Akyer'e hem de ortaya atılan iddialara bakalım.

Acun Ilıcalı'nın en popüler yarışmasından biri olan Var Mısın Yok Musun'da yarışan yarışmacı Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın katıldığı yarışmayla ünlenen ve şimdi Kanal D'de yemek programı sunan 37 yaşındaki Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Murat Akyer ile dünyaevine girmeye hazırlanan Nursel Ergin Instagram hesabından düğün hazırlığına ait fotoğraf paylaştı. Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor ama ortaya atılan büyük bir iddia var. 

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!