Ünlü sunucu Gül Gölge’nin köpeğinin boynu kırıldı

Ünlü sunucu, oyuncu ve manken Gül Gölge geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında köpeği ile ilgili üzücü bir haber verdi. Köpeğine başka bir köpeğin saldırdığını anlatan 39 yaşındaki Gül Gölge köpeğinin son sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sunucu ve manken Gül Gölge geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında köpeğine bir köpeğin saldırdığını ve diğer köpeğin ağzından zar zor alabildiklerini anlatı.

KÖPEĞİNİN BOYNU KIRILDI

Korkusu yüzünden okunan Gölge, köpeğine mr çekildiğini ve boynunun kırıldığını aktardı. Gül Gölge, acil şekilde ameliyata alınan köpeğinin durumunu an an paylaşıyor.

Son olarak köpeğinin ameliyattan çıktığını ve durumunun iyi olduğunu aktaran Gölge, doktorlara teşekkürlerini sunmadan geçmedi.

Gölge Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı...

''Fındık kurdu bugün çok daha iyi. Arka bacaklarını kullanıp kullanamayacağı henüz belli değil anladığım kadarıyla... Ama durumu iyi çok şükür.''

Gölge yaptığı başka bir videolu paylaşımda ise ''Fındık kurdu ayaklanmalara başladı'' diyerek güzel haberi duyurdu.

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber