Ünlü şef Hazer Amani'den Sıla açıklaması! Boşanma sonrası ilk kez konuştu

2020 yılının ilk günlerinde hayatlarını birleştiren ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani geçtiğimiz Ocak ayında Bodrum’da 15 dakika içinde boşanmıştı. Bir yıllık evliliği ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü şef, 'Sıla’yla ayrıldıktan sonra hiç görüşmedik.' dedi. Boşanmalarına rağmen eski eşiyle çekilen fotoğraf karelerini Instagram hesabından kaldırmayan Amani, o konu ile ilgili de düşüncelerini dile getirdi.

Şef Hazer Amani, Cumhurbaşkanlığı'nın düzenlediği etkinliklerin yemek menüleri için yapılan harcamaları eleştirmenin doğru olmadığını söyledi: "Devlet erkanı misafirleri en iyi şekilde ağırlamalı. Menülerle Anadolumuzun zenginliğini ortaya koyuyoruz"

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!