Ünlü şarkıcıdan tecavüz itirafı

Bir dönemin çocuk yıldızı, şimdinin şarkıcısı Demi Lovato yaklaşık 13 yıl sonra şoke eden bir itirafta bulundu. Lovato henüz çocuk yıldızken tecavüze uğradığını açıkladı. 2007-2008 yıllarında henüz 15-16 yaşlarında yaşanan istismar sonucu bekaretini kaybettiğini söyleyen Lovato, bu olayın ardından alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile bulimia hastalığına yakalandığı, 3 kez felç ve kalp krizi yaşadığını açıkladı. Genç sanatçı saldırgana ise hiçbir şey olmadığını vurguladı.

Bir zamanların çocuk yıldızı Demi Lovato, şimdilerde şarkıcılık kariyeri ile yoluna devam ediyor. Aynen çocukluk rol arkadaşı Selena Gomez gibi. Lovato geçtiğimiz aylarda, kötü alışkanlıkları yüzünden üç kez felç, bir kez de kalp krizi geçirdiğini açıklamıştı. Bu itirafların ardından genç yıldızdan kan donduran bir itiraf daha geldi. 28 yaşındaki yıldız henüz 15-16 yaşlarındayken tanıdığı bir kişinin tecavüzüne uğradığını açıkladı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?