Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl katıldığı programda yaptığı evlilik açıklaması ile çok konuşulacak! Sinan Akçıl ne zaman, kiminle evleniyor?

‘Beste fabrikatörü’ lakabıyla anılan başarılı şarkıcı Sinan Akçıl katıldığı programlarda ve sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmüyor. Sinan Akçıl bugün TRT ekranlarında yer alan Alişan ile Hayata Gülümse’nin konuğu idi. Eğlenceli anlara şahit olacağınız o programda Sinan Akçıl’ın evlilik açıklaması büyük ses uyandırdı.

Şarkıları ile akıllara kazınan ve Türkiye’nin en karizmatik sanatçıları arasında bulunan Sinan Akçıl’ın geçtiğimiz aylarda ismi Müjde Uzman ile anılmıştı.

İki ünlü isim Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülemişti. Akçıl, Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını söylemişti.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!