Fenerbahçe’de İsmail Kartal - Edin Dzeko krizi patlak verdi! Beşiktaş derbisine ilk 11’de başlamama sebebi ortaya çıktı! Herkesi şok eden sözler: “Ben oynamak istemiyorum, sen git Serdar Dursun’u oynat!”

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ile yıldız oyuncu Edin Dzeko arasındaki kriz gün yüzüne çıktı. Sivasspor beraberliği ile başlayan İsmail Kartal - Edin Dzeko krizi Beşiktaş derbisinde de devam etti. İşte yaşanan sert konuşma ve olayın detayları…

FENERBAHÇE’DE İSMAİL KARTAL - EDİN DZEKO KRİZİ!

Şampiyonluk mücadelesi veren ve lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ile yıldız golcü Edin Dzeko arasında ipler koptu. Sivasspor maç sonu başlayan gerilim, Beşiktaş derbisinde de devam etti. Yaşanan bu restleşmeyi gazeteci Ferudun Niğdelioğlu açıkladı.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!