Ünlü şarkıcı kızına her yıl bekaret testi yaptırdığını açıkladı!

ABD'li rapçi T.I., katıldığı bir televizyon programında tartışma yaratan itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı, kızını her doğum gününden sonra bekaret testine götürdüğünü açıkladı. Skandal itirafın ardından T.I.'nın kızı Deyjah Harris önce babasını sosyal medyada takibi bıraktı sonra da tüm hesaplarını kapattı. Skandal gelişme sonrası bekaret testinin yasaklanması gündeme gelirken ünlü şarkıcıya tepki yağdı...

Ünlü rapçi T.I. ABD’de ilgiyle takip edilen podcast programı Ladies Like Us’ın (Bizim gibi kadınlar) konuğu oldu. Programın sunucuları Nadia ve Nazenin’in sorularına içten yanıtlar veren şarkıcı, konu ailesi ve kızına gelince skandal açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?