Ünlü şarkıcı Iışın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye sert nasihat! "Giyin"

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son zamanlarda şarkı ve konser çalışmalarından çok yaptığı açıklamalar ilegündem olmuştu. Sevilen şarkıcı geçtiğimiz günlerde konserlerinin engellenmeye çalışıldığından baksetti. Tilki "Prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye böldüler. Gözümün önünde adamın bacağı koptu. Beni çöp gibi sahneye çıkarttılar" sözleri ile gündem oldu. Şarkıcıya Işın Karaca'dan yanıt gecikmedi. İşte Işın Karaca'dan gelen sert tavsiye...

Aleyna Tilki Türkiye'nin en genç ve en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Başarılı şarkıcıdan gelen tehdit ve şiddet açıklamaları sonrası Işın Karaca tavsiyede bulundu.

Aleyna Tilki’nin "Sahnelere çıkmam engelleniyor. Prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye böldüler. Gözümün önünde adamın bacağı koptu. Beni çöp gibi sahneye çıkarttılar" sözleri gündeme gelmişti.

Uzun süre sonra Kıbrıs'ta sahne alan ve süper minisiyle yine adından söz ettiren Aleyna Tilki yine Işın Karaca'nın hedefindeydi.

"GİYİN" YANITINI VERDİ

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının "Aleyna Tilki'ye bir tavsiye vermek isteseniz, o ne olurdu?" şeklindeki sorusuna, "Giyin" yanıtını verdi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!