Ünlü Playboy yatakta kalp krizi geçirdi!

Yaşamı boyunca binlerce kadınla birlikte olan ünlü playboy Maurizio Zanfanti(63), İtalya'nın Rimini kentinde genç bir turistle beraber olduğu sırada hayatını kaybetti.

Yerel bir haber ajansı olan Il Resto Del Carlino'nun haberine göre, İtalya'nın Rimini kentinde meydana gelen olayda, ‘Rimini'nin romesu' olarak da bilinen Maurizio Zanfanti'nin 23 yaşındaki turist bir kadınla ilişkiye girdiği sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

İLİŞKİ SIRASINDA YERE YIĞILDI 

İlişkiye girdikleri sırada Zanfanti'nin yere yığıldığı fark eden Romanyalı genç kadın, acil servisi aradı ve yardım istedi. Hızla olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Zanfanti'nin olay yerine geldiklerinde ölü olduğunu belirtti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü