Ünlü oyuncuya yamyamlık suçlaması

Oynadığı rollerle milyonlarca kişinin hafızalarında yer eden Armie Hammer, son bir yıldır hakkında ardı ardına ortaya atılan skandal iddialarla gündeme geliyor. Üstelik bu iddialar, eşini başka kadınlara gönderdiği,cinsel içerikli mesajlar atıp, rol arkadaşıyla yaptığı kaçamakla da sınırlı değil. Oyuncu için yamyamlığa uzanan şiddet fantezilerinden tecavüze kadar birçok iddia daha var. Bütün bunların sonucunda da ünlü oyuncu, anlaşmasını yaptığı birçok projeden peş peşe çıkarılmaya başlandı.

İDDİALAR BOŞANMA AÇIKLAMASINDAN SONRA GELDİ

Rol aldığı Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) adlı filmle kariyerinde çok iyi bir çıkış yakalayan Armie Hammer, son olarak genç bir kadının yönelttiği tecavüz suçlamasıyla magazin gündemine geldi. Adını Effie olarak belirten 24 yaşındaki genç kadın, 34 yaşındaki iki çocuk babası Hammer'a yönelik tecavüz iddialarını gözyaşları içinde anlattı. Ama bu, Armie Hammer'ın adının karıştığı ilk skandal değildi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor