Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif!

Güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, Bekir Saçar ile yaptığı röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bekiroğlu, bir film için kendisine getirilen çıplak piyano çalma teklifinin hikayesini anlattı.

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, gazeteci Bekir Saçar'a verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu. Bekiroğlu, çıplak halde piyano çalması istenilen rol macerasını anlattı.

İşte Bekiroğlu'nun röportajından satırbaşları:

Aslında hayalin şarkıcı olmakmış. Oyunculuk nereden çıktı?

Hayat bana bu yolu gösterdi. Baktım, çok keyifli ve eğlenceli, "Bu yolda devam edeyim" dedim.

Bu yol nasıl açıldı peki?

Bir arkadaşım Vine'a video çekip yüklüyordu. Bana da tavsiye etti. Ben de öylesine çiçek, bardak, su falan çekip yüklemeye başladım. Hoşuma da gidiyordu. Bir gün çektiğim bir video viral oldu, yani çok izlendi. İlk reklam filmi teklifi bu şekilde geldi. Bir dondurma firmasıydı.

ÜNLÜ OLMAK HAYALİMDİ

Şimdi herkes seni tanıyor. Bu nasıl bir his?

Çok güzel. Çünkü ünlü olmak benim hayalimdi. Vine videoları çekerken bile sokaktan geçen insanların benimle fotoğraf çektirmek istemesi inanılmaz hoşuma gidiyordu. Özellikle 'Jet Sosyete'den sonra fotoğraf çektirmek isteyenler çok arttı. Çünkü ‘Jet Sosyete’den önce 5 - 18 yaş arasına hitap ediyordum. Bu dizi ile daha üst yaştan insanlar beni tanımaya başladı.

ÇIPLAK HALDE PİYANO ÇALMAMI İSTEDİLER KABUL ETMEDİM

Farklı rolleri de canlandırmak ister misin?

Çalışırsam her rolün üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Ben şu an cebimden yiyorum. Bugüne kadar hep tatlı, komik ve gülen kızı oynadım. Ama dram da oynarım. Mesela kötü kadın rolünün de hakkını vereceğime inanıyorum.

Henüz yolun başındasın ama oyunculukta kuralların var mı? "öpüşmem, sevişmem" diyor musun mesela?

Çıplaklık olayını yapamayabilirim. Mesela ilk dizime başladığım zaman bir film teklifi de almıştım. Filmde çıplak halde arp veya piyano çalmam istendi, kabul etmedim.

Bu senin kararın mı, yoksa sevgilin mi istemiyor?

Ben bir işi kabul etmişsem, ailem de onay vermişse, içinde çıplaklık da olsa erkek arkadaşım bu konuda söz sahibi olamaz. Yani sen daha kimsin ki bana karışıyorsun? Öncelikle ailemin ne dediği önemli benim için. Gerçekten anne babalarımız çoğunlukla doğruları biliyor. Onların "Hayır" dediği konularda "Vardır bir bildikleri" diyor ve sözlerini dinliyorum.

BİR ANDA SÖNMEYECEĞİM

Bir anda yıldızı parlayan ve sönen çok sayıda genç oyuncu var. Bu seni korkutuyor mu?

Tabii ki. Yıldızımın sönmesi, iş teklifi gelmemesi beni de kaygılandırıyor. Ama "Çok hızlı çıkışın çok hızlı inişi olur" diye bir söz var. Ben öyle çok hızlı bir çıkış yapmadım. Adım adım, öğrenerek ilerlediğimi düşünüyorum. Gerçekten çok çalışıyorum. Bu nedenle bir anda söneceğimi düşünmüyorum.

10 dakikada 30 bin TL kazanıyor! Kocası bu skandala izin verdi... 19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları!
Sonraki Haber