Ünlü milyonere göre Bitcoin fiyatı anormal artacak

Ünlü milyoner Robert Kiyosaki, spot Bitcoin ETF onaylarının ardından Bitcoin fiyatının 150 bin dolara çıkabileceğini dile getirdi. İşte detaylar...

Bitcoin, altın ve gümüş destekçiliğiyle sık sık öne çıkan Robert Kiyosaki, bu seferde ETF sürecine değindi. Konu hakkında 10 Ocak günü sosyal medya paylaşımında bulunan deneyimli isim, spot Bitcoin ETF sürecine olumlu bir bakış atarak “iyi ki yıllar önce alım yapmışım” ifadelerini kullandı.

ETF kararının ardından gelen sürece odaklanan Robert Kiyosaki, Bitcoin fiyatı için 150 bin doları işaret etti. ABD dolarını ve diğer tüm itibari paraları sınırsız basılan kağıt parçaları olarak nitelendirmekten çekinmezken bu “sahte paralarla“ daha fazla Bitcoin ve değerli maden satın alacağını vurguladı:

Bitcoin ETF’i. Evet. İyi ki yıllar önce almıştım. Bitcoin yakında 150 bin dolara çıkacak. Merkez Bankaları depolamaya devam edip asla satmadıkça altın yükselişine devam ediyor. Gümüş, artan enflasyon nedeniyle gümüş istifleyicilerinin faturaları ödemek için satış yapmasıyla çökecek. Gümüş istifleyiciler için harika bir haber. Gümüş düşerken daha fazla satın alma zamanı. Sahte fiat ABD doları biriktiren kaybedenler dışında bunların hepsi iyi haber. Sahte dolarlarla daha fazla altın, gümüş ve Bitcoin satın alacağım.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 45.134 dolardan işlem görüyor.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi! Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek!
Sonraki Haber