Ünlü isimlerden kansere yakalanan Armağan Çağlayan'a destek mesajları

Şimdilerde sunuculuğunu üstlendiği 'Dur Bi Dinle' adlı YouTube programıyla ve 'Size Anlatacaklarım Var' tiyatro oyunuyla izleyici karşısında olan Armağan Çağlayan (56) sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğer kanserine yakalandığını ve tedaviye başlayacağını duyurdu. Armağan Çağlayan'ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini üzdü. Sanat camiasının ünlü isimleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Armağan Çağlayan'a destek verdiler.

56 yaşındaki sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, 744 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Çağlayan'ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini üzdü. 

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!