Ünlü giyim devi H&M'den şok karar!

Dünyanın en büyük hazır giyim markalarından olan H&M, 2021 yılında 250 mağazasını kapatmayı planladığını duyurdu. Firmanın pandemiden etkilendiğinin altı çizilirken, satışların eylülde geçen yıla göre yüzde 5 azaldığı belirtildi.

Giyim devi H&M, son üç aylık rapora göre 2021 yılında 250 mağazasını kapatmayı planlıyor. Duyuru, H&M'in yılın üçüncü çeyreğinde kırılan mali durumu beklenenden biraz daha güçlü bir sonuç bildirmesiyle aynı zamanda geldi.

Firma duyurusundan sonra Stockholm Borsası'nda neredeyse yüzde beş arttı.

H&M, yılın üçüncü çeyrek dönemi için 2.365 milyon SEK vergi öncesi üç aylık kar bildirdi. Şirket geçen yılın aynı döneminde 5.029 milyon SEK kar elde etmişti.

Bugünkü yatırımcılarla yapılan basın toplantısında CEO Helena Helmersson, toparlanmamız beklenenden daha iyi gidiyor ve şimdi en kötüsünün geride kaldığına inanıyoruz ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı!