Ünlü futbolcu mafyanın eline düştü, her yerde aranıyor!

İngiltere’de top koşturan futbolcu Levi Davis’den Kasım ayından beri haber alınamıyor! Polis, ünlü futbolcunun “Somali mafyasının” eline düşmüş olabileceğini düşünüyor

İngiltere, kayıp futbolcuyu arıyor! Ortadan bir anda kaybolan futbolcu Levi Devis’den, Kasım 2022’den beri haber alınamıyor.  Yıldızın peşine düşen özel dedektif, Levi Davis'in ortadan kaybolmasıyla ilgili bir tutuklamanın yakın olabileceğini açıkladı.

Somali mafyası tarafından şantaja uğradı

Gavin Burrows, ünlü futbolcunun suçlular tarafından şantaja uğradığına ve Somali mafyasına borçlandığı için tehdit edildiğine dair kanıtlar içeren bir dosyada isminin geçtiğini belirtti. Özel dedektif bomba raporunun İspanyol polisine gönderildiğini ve yakında tutuklanmaların başlayacağını söyledi.

Kayıp futbolcunun akıbetini araştırmak için görevlendirilen özel dedekti Burrows, şunları söyledi: "İnanıyorum ki İspanyol polisi, kendi soruşturmamızın ortaya koyduğu şeyi gördüklerinde, ülkesinde yaşayan suçlular hakkında tutuklamaları başlatacaktır.”

“Bazı isimler ortaya çıktı, fakat halkla paylaşamam.”

Özel dedektif, futbolcunun kaybıyla alakalı bazı isimlerin ortaya çıktığını fakat bunların şu an halkla paylaşılmasına izin verilmediğini açıkladı. Bu isimlerin, Levi’nin kaybını aydınlatabileceği düşünülüyor.

Çektiği video ortaya çıktı: “Merhaba, benim adım Levi. Hayatım tehlikede!”

24 yaşındaki Levi, kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit eden suçlular tarafından şantaja uğramaya başladığında, önce sildiği ancak Barselona'da ortadan kaybolmasından üç ay sonra geçen hafta yeniden ortaya çıkan tüyler ürpertici bir video çekmiş. Ünlü yıldız en son 29 Ekim'de İbiza'dan bir feribota binerken görüntülenmişti.

Ünlü futbolcunun kayıp videosu ortaya çıktı, 15 dakikalık çekimin başında futbolcunun "Merhaba benim adım Levi Davis ve hayatım tehlikede" dediği görüldü.

Futbolcu videoda, şantajcıların onu kontrol ve manipüle etmek için verdikleri uyuşturucu maddeden sonra çeşitli cinsel eylemler gerçekleştirirken filme alındığına inandığını iddia etmeye devam etti. Levi şunları ekledi: “Eğer konuşursam beni ve ailemi öldüreceklerini söylüyorlar.”

Ünlü futbolcu, Somali mafyasına 100 bin Euro borçlanmış

Somali mafyası, ilk olarak İspanya'da yüksek profilli ortadan kaybolma olaylarında şüpheli gösteriliyor. Ünlü futbolcu Levi’nin, yaşam tarzının rayından çıkmasından sonra mafyaya 100 bin Euro borçlandıığı ortaya çıktı.

Zorla mafya için çalıştırılmaya başlanmış olabilir

Özel dedektif Burrows, kayıp Levi’nin hala yaşıyor olabileceğini ve mafya için zorla kuryelik yaptırılıyor olabileceğini söyledi. Diğer ihtimale göre ise, ünlü futbolcu ne yazık ki hayatta değil.

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber