Ünlü fotoğraf sanatçısı hayatını kaybetti!

Ünlü fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Ahu Yağtu ve Melisa Sözen’in ardından Beren Saat de Instagram hesabından "Seni özlemek hiç bitmeyecek canım arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et" mesajını paylaştı.

Aykut Cömert’in vefatı ünlü isimleri yasa boğdu. Aykut Cömert’in vefatının ardından Beren Saat de duygularını sosyal medya hesabından dile getiren isimler arasında yer aldı.

Beren Saat Instagram hesabından paylaştığı mesajında, "Çok arkadaş ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıran bulabilmek neredeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak... Seni özlemek hiç bitmeyecek canim arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et" ifadelerini kullandı.

"NURLAR İÇİNDE HUZURLA UYU"

Kadın dizisinde başrol oynayan Ahu Yağtu, ünlü fotoğraf sanatçısı Aykut Cömert'in ölümünün ardından Instagram'dan paylaştığı mesajında "En güzellerini paylaştın, yaşattın bize hep. Nurlar içinde huzurla uyu" ifadelerini kullandı.

BU DÜNYADAN GÜZEL BİR RUH GEÇTİ

Melisa Sözen ise, "Bu dünyadan çok güzel bir ruh geçti... Altın kalpli, değdiği her şeyi güzelleştiren, herkesi birleştiren... Seni çok seviyorum Aykut. Işıklar içinde uyu." yazarak duygularını dile getirdi.

Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu Adana'da ceza kesilince kendini kaybetti! İşte o korkunç saldırı!
Sonraki Haber