Ünlü fenomen akım başlattı!

Sosyal medya fenomeni Merve Sanay, koltuk altı tüylerinin fotoğrafını paylaşarak sosyal medya hesabından akım başlattı. Sanay, paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü.

Sosyal medya fenomeni Merve Sanay, Instagram hesabından koltuk altı tüylerinin fotoğrafını paylaşarak akım başlattı.

Kadınlara norm olmuş gibi görünen koltuk altı kılına karşı çıkmak için dünyaca ünlü isimler zaman zaman koltuk altı tüyleriyle kamera karşısına geçiyor.

"KİMSE BİZİ KALIBA SOKAMAZ"

Sanay 1,3 Milyon kişi tarafından takip edilen sosyal medya hesabından yayınladığı koltuk altı fotoğrafına, "Eveeet Türkiye'de yeni bir akım başlatıyorum... Sadece erkeklerin mi koltuk altı kılı olabilir? Kimse bizi kalıba sokamaz. Farkındalık yaratıyoruz! Hadi bakalım feministleri görelim." notunu ekledi.

"MİDEM BULANDI"

Sanay takipçileri de fotoğrafa sessiz kalmadı. Sanay bir takipçisi fotoğrafa, "Tepkini böyle absürt bir şekilde belli etmeye gerek yoktu midem bulandı." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Her halince çok güzelsin. Desteğe devam." ifadelerini kullandı.

Sanay bir süre sonra “Biliyorum arkadaşlar benden çok soğudunuz, çok kıllıyım” diyerek video çekti ve aslında koltuk altında tüy olmadığını gösterdi.

Kızıl Goncalar'dan bomba fragman! Meryem, Naim'i boşuyor Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil
Sonraki Haber