Üniversitelerde sahte tez yazdıranlara para ve hapis cezası!

Üniversitelerde Unvan ve akademik kariyer için başvurulan çalıntı ve sahte tez yazdırma yöntemleri uygulanıyor. Üniversitelerde giderek artan bu durumda, sahtekarlığa başvuran kişiye diploma iptalinden hapis ve para cezasına kadar ciddi cezai işlemler uygulanıyor.

Üniversitelerde ciddi bir sorun haline gelen bu durum akademisyenleri harekete geçirdi. Üniversiteler bu durum için adeta alarm veriyor! Yüksek Lisans ve Doktorasını tamamlamak isteyen öğrenciler, Çalıntı tez, para karşılığı tez yazdırma ve sahte diplomalar. Üniversitelerde giderek artan bu durum artık iş sektörüne dönmüş durumda. Akademik Danışmanlık Hizmeti veren şirketler arasında taksit yapanlar bile var ne yazıkki. Bu durum sadece Türkiye'de değil yabancı ülkelerde de yaşanıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden diploma satın alanlar hatta Türkiye'deki gözde üniversitelerden sahte diplomalar yaptıranlar bile var.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...