Üniversite rektöründen öğrencilere 10 maddelik başarı formülü

Bu yıl üniversiteye başlayacak öğrencilere İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar, tavsiyelerde bulundu. "Hata yapmaktan, denemekten korkmayın" diyen Rektör Aşkar, öğrencilere üniversite hayatında başarılı olmanın formüllerini anlattı.

 İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar, üniversite hayatına yeni başlayanlar ve öğretimine devam eden öğrenciler için yeni eğitim- öğretim döneminde nasıl başarılı olunması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Üniversite hayatının bambaşka olduğunu söyleyen Rektör Aşkar, "Üniversite sürecini bir fırsat olarak görmeli, yaşıtlarınız arasında sizi ön plana çıkaracak adımlar atmaya odaklanarak zamanınızı çok iyi değerlendirmelisiniz” ifadelerini kullandı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den