Ünal Karaman: Biz maç kaybederken de iyi oynuyorduk

Ünal Karaman: "Çok akılcı oynadık. Final paslarında daha dikkatli olabilseydik farklı götürebilirdik işi... Fenerbahçe takımının şöyle bilinçli bir şekilde geliştirdiği atak hatırlamıyorum ben. Karambolden birkaç şans buldular. Biz maç kaybederken de iyi oynuyorduk."

Göztepe'nin başına 6. maçına çıkan teknik direktör Ünal Karaman, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-0 mağlup ederek İzmir ekibinin İstanbul'daki 21 yllık hasretine son verdi. Başakşehir'in ardından Sarı-Lacivertliler'i de mağlup eden Karaman, 2'de 2 yaptı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan başarılı çalıştırıcı, "Çok akılcı oynadık. Final paslarında daha dikkatli olabilseydik farklı götürebilirdik işi... Fenerbahçe takımının şöyle bilinçli bir şekilde geliştirdiği atak hatırlamıyorum ben. Karambolden birkaç şans buldular. Biz maç kaybederken de iyi oynuyorduk" dedi.

Ünal Karaman, 2 maç üst üste kazanmaları ile ilgili yöneltilen bir soruya, “Biz bu yükselmeyi galibiyetlerle yorumlamıyoruz. Mağlup olduğumuz müsabakada da bunları ifade ettik. Biz işimizi yapmaya gayret ediyoruz zaman zaman tökezleme de oluyor sonuçları alamama da... Bunun bir karşılığı olmalıydı. 2 haftadır gayet iyi bir mücadele ve sonuçlandırdığımız mücadele oldu. Bir teknik adam için yarına başlamak zordur. Ama geldiğimiz ilk andan itibaren beni ve ekibimi kucaklayan bir oyuncu grubu var. Onlarla gurur duyuyorum. İyi mücadele ettiler akılcı oynadılar ve müsabaka kazandık. Biz bunu çok abartmayacağız. Bu bir süreç. Bu hafta şuan sevinecekler. Geldiğimiz ilk antrenmandan itibaren de önümüzdeki müsabakaya  ciddi şekilde hazırlanmaya başlayacağız” cevabını verdi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber