Umutsuz aşık! Sevdiği kadın reddedince ırmağa atladı

Aşık olduğu kadın tarafından reddedilen kişi, Manavgat köprüsünden ırmağa atladı. Polis ve itfaiye görevlilerinin ağ file yardımı ile ırmaktan çıkardığı umutsıuz aşık, Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

This browser does not support the video element.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat köprüsüne gelen 38 yaşındaki R.B., çevredekilerin bakışları arasında kendisini ırmağa bıraktı.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye görevlileri, ırmak kenarında bulunan bir tekneye binerek, R.B.’yi ağ file yardımı ile sudan çıkardı. Tekneye alınarak kıyıya çıkarılan R.B., polis ekibi tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavisi yapılan R.B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

2 YILLIK KARŞILIKSIZ AŞK KÖPRÜDEN ATLATTI

2 yıldır tanıdığı ve hoşlandığı kadın arkadaşı tarafından reddedildikten sonra bunalıma girdiği belirtilen R.B.’nin, önce evinde alkol aldığı daha sonra da köprüye gelerek ırmağa atladığı öğrenildi.

DHA

Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! Rize ve Trabzon'da Kuzey Işıkları görüntülendi... Servis kiralayan üniversiteliler ile dolmuşçuların kavgası kamerada