Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya itirafı! Aşk iddiaları doğru çıktı

Daha önce Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan 31 yaşındaki ünlü işletmeci Umut Evirgen'in kalbini şimdi de güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı iddia edilmişti. Evirgen iddialar karşısında ilk kez konuşarak aşk yaşadıklarını itiraf etti.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen'in aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Umut Evirgen ile aşk yaşayıp yaşamadığı soruları karşısında Serenay Sarıkaya "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." açıklamasını yapmıştı.

Dün akşam Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya ile ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. Daha önce 39 yaşındaki oyuncu Tuba Büyüküstün ve 25 yaşındaki oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşayan Evirgen, teve2'de yayınlanan Magazin Masası muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf ederek 'Evet Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz' dedi.

 

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber