Umut Akyürek'ten estetik açıklaması! Gazetecileri hedef aldı: Her on günde bir 'Estetik yaptırdı' diye haber yapıyorlar

Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Umut Akyürek, son günlerde yüzüne yaptırdığı estetikler ve değişimiyle gündeme geliyor. Ünlü sanatçı sürekli estetik yaptırdığına dair çıkan haberlere tepki gösterdi. Gazetecileri hedef alan Akyürek, ''Her on günde bir 'Estetik yaptırdı' diye haber yapıp, haber de denmez sayfamdan gelişigüzel fotoğraflar alıp insanların önüne 'Hadi linçleyin' diye sunuyorlar.'' dedi.

Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Umut Akyürek, son günlerde yüzüne yaptırdığı estetikler ve değişimiyle gündeme geliyor.  Ünlü sanatçı sürekli estetik yaptırdığına dair çıkan haberlere tepki gösterdi.

UMUT AKYÜREK GAZETECİLERİ HEDEF ALDI! ''FOTOĞRAFLARIMI İNSANLARIN ÖNÜNE LİNÇ EDİLMEM İÇİN SUNUYORLAR''

Estetik yaptırdığına yönelik haberlerin paylaşım sıklığından rahatsız olduğunu belirten Akyürek, bir haber kanalına verdiği röportajı paylaşarak ''Burada ki mesele benim estetik yaptırmam değil, belli magazin gruplarının beni yıpratmak için her on günde bir estetik oldu diye haberlerimi yapıp , haber de denmez ya sayfamdan gelişigüzel fotoğraflar alıp insanların önüne hadi linçleyin diye sunmasıdır.'' ifadelerini kullandı.

İşte Umut Akyürek'in o paylaşımında yer alan ifadeler:

''Hiç bir zaman estetiğim yok demedim hatta en son yapılan alın küçültme ameliyatımı da kendim söyledim kimsenin ruhu bile duymazdı. Burada ki mesele benim estetik yaptırmam değil , belli magazin gruplarının beni yıpratmak için her on günde bir estetik oldu diye haberlerimi yapıp , haber de denmez ya sayfamdan gelişigüzel fotoğraflar alıp insanların önüne hadi linçleyin diye sunmasıdır. Estetik o kadar yaygınlaştı ki normal hayata bile genç yaşlı kadın erkek bir takım şeyler yaptırıyor, hele bizim camiamızda operasyon geçirmemiş bir kişi kalmamıştır. Hal böyleyken sanki bir tek ben ve her gün yeniden estetik yaptırmışım gibi yanlı sayfaların dedikodularına Ana Haber bülteninde cevap vermek en iyisi oldu. Not : Estetik ameliyat yaptırmak suç değildir, ayıp değildir, yasadışı değildir. Ben hep sanatçı kimliğim dışında güzelliğiyle de öne çıkartılan övülen bir kadın oldum, bu camiada tepeden tırnağa amelitat olup başka bir insana evrilmedim , hep güzeldim Allah izin verirse öyle de kalmaya çalışacağım. Birileri garyrimeşru ilişkiler yaşarken tek cümle haberleri yapılmazken şahsıma yapılan bu saygısız ve çifte standart yaklaşımları sizler de görüyorsunuz. Son derece korunaklı onurlu bir yaşamım var , hiç bir yüz kızartıcı olaya karışmadım bunu onlarda biliyorlar o yüzden vuracak bir şey bulamıyorlar . Bilmeyenler vardır belki magazincilerin çoğu gerçek gazeteci etik değeri olanlar istisna, ünlülerin maaşlı elemanlarıdır, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu durum her şeyin özetidir aslında.''

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? Irkçı site yöneticisi Mısırlı apartman sakinini darp etti! Avrasya Tüneli'ne zam geldi!
Sonraki Haber