Ümraniyespor, evinde Sivasspor'u 4 golle geçti

Ümraniyespor, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor'u ağırladı. Karşılaşmadan 4-1 galip ayrılan Ümraniyespor'da hat-trick yapan Umut Nayir bir de asist yaparak karşılaşmaya damga vururken Ümraniye'nin diğer golünü Kayode attı. Sivasspor'un tek golünü ise Gradel attı. Sivas'ta Yatabare kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında HangiKredi Ümraniyespor sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadeleyi İstanbul ekibi 4-1 kazandı.

Ümraniye'ye galibiyeti getiren golleri 7, 24 (p) ve 77. dakikalarda Umut Nayir ile 90+2. dakikada Kayode kaydetti. Sivasspor'un tek golü ise 35'te Max Gradel'den geldi. Ayrıca konuk takımda 45+5. dakikada Mustapha Yatabare, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Süper Lig'de son sırada yer alan Ümraniyespor, bu galibiyetle en yakın takipçisi Giresunpspor ile puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirdi ve ligde kalma yolunda umutlandı. Sivasspor ise 37 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Ümraniyespor, Başakşehir deplasmanına gidecek. Sivasspor ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Devlet Hastanesi'nde diyalize giren hastalar fenalaştı! Maça saatler kala Galatasaray'a Victor Nelsson'dan kötü haber Çağrı, kırmızı ve beyaz etlerde indirimli fiyatlarını paylaştı!
Sonraki Haber