Ümraniye'de sokakta tartıştığı eşini silahla vuran kişi intihar etti!

İstanbul'da sokak ortasında karısıyla tartışma yaşan koca, talihsiz kadını silahla vurduktan sonra intihar etti. Ağır yaralanan koca ambulansta, eşi ise hastanede yaşamını yitirdi. Görgü tanıklarının anlattıkları ise kan dondurdu.

Korkunç olay, dün saat 20.30 civarında Ümraniye Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre sokakta rastlaşan Mehmet ve Hatice Helvacı çifti, bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Bu esnada Mehmet Helvacı, silahla eşine art arda ateş etti. Kanlar içinde kalan Hatice Helvacı (45) yere yığılırken, Mehmet Helvacı ise aynı tabancayla kalbine ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"