Kur'an kursu öğrencileri kapanış töreninde hünerlerini gösterdi

Ümraniye'de bulunan yaz eğitim kursunda eğitim gören Ümraniyeli çocuklar, kapanış töreninde düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergilediler.

Ümraniye Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz Kur'an Kursu bu yıl yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler, Kur'an-ı Kerim, elifba, adabımuaşeret, kısas-ı enbiya, eğitimi aldı. Eğitimlerin sona erdiği Yaz Kur'an Kursu için bir kapanış töreni düzenlendi. Ümraniye Belediyesi Bahçesi'nde yapılan programa, yüzlerce öğrenci velileriyle birlikte katılım sağladı. Kapanış töreni, Kur'an tilaveti ile başladı. Öğrenciler sahne gösterileri ile hünerlerini sergiledi. 9 merkezde gerçekleşen Yaz Kuran kursu, yaklaşık bin öğrencinin katılımı ile son buldu. Programa, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz katılım sağlayarak Kur’an kursunu bitiren öğrencilere tablet hediye ettiler.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!